Naši treneri

Predstavljamo vam trenere tenis kluba Classics: oni će vašu decu uputiti u prve teniske udarce i naučiti svim tajnama ovog sporta. Ispratiće ih u profesionalnoj karijeri ili pomoći da postanu teniski rekreativci.

ana vasiljević

 

Ana Vasilijević rodom je iz Kruševca. Kod nas je od 2004. godine. Prethodno je živela u Australiji gde je stekla diplomu i zvanje Administratora – menadžer za razvoj sporta i rekreaciju.
Ne samo da se uspešno bavi našom školom tenisa i njenim najmlađim polaznicima, već isto tako uspešno daje individualne časove svim generacijama. Anu svi obožavaju, dođite i uverite se u to!

marko zrilićMarko Zrilić (1981, Banja Luka) tenis je počeo da igra već sa 6 godina. Takmičar je postao 1990. godine, bio je član Tk Mladost Banjaluka. Kasnije je igrao za tk Drill, za tk Radnički iz Niša i za tk Crvena Zvezda. Marko se takmičio u svim kategorijama a trenersku licencu Teniskog saveza Srbije poseduje od 2001. godine od kada intenzivno radi kao trener. Marko je podigao veliki broj takmičara koji su ostvarili zapažene rezultate i rangirani su u samom vrhu državne rang liste. Marko trenutno trenira Janju Kovačević, WTA igračicu teniskog kluba Classics. U teniskom savezu Beograda, Marko je bio član komisije za „Tennis 10“ program, koji se bavi razvojem i unapređenjem pred-takmičarskog tenisa, po standardima ITF, kao i popularizacijom i omasovljavanjem ovog sporta u Srbiji. Trenutno u tk Classics Marko radi sa decom ali i sa juniorima uzrasta od 10 do 18 godina.

Đorđe Marinković

Đorđe Marinković sa tenisom se sreo u svojoj osmoj godini. Veoma brzo je zabeležio odlične rezultate, tako da je sa 14 godina bio među tri najbolja domaća igrača a 31. na listi Tennis Europe. U to vreme čak je imao pozitivan skor u mečevima sa Stanislasom Vavrinkom i Dudi Selom.
Trenerskim poslom je počeo da se bavi 2005. godine, najpre kao sparing partner a zatim treniranjem takmičara. Igrači koje je Đorđe trenirao beleže značajne uspehe u zemlji i inostranstvu. Teniskom klubu Classics pridružuje se 2015. godine.